UJE I OKSIGJENUAR 3%(peroksid i hidrogjenit) Në fushën e mjeksisë gjen përdorim si dezinfektues me fuqi të moderuar, efektiv kundër baktereve, sporeve, viruseve dhe majave. Këto aftësi dezinfektuese e bëjnë të dobishëm për parandalimin e infeksioneve që mund vijnë si rezultat i prerjeve të vogla, gërvishtjeve dhe djegie të lehta në sipërfaqe të ndryshme të lëkurës. — at A&A PHARMA.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.