0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

UJE I OKSIGJENUAR 3%(peroksid i hidrogjenit) Në fushën e mjeksisë gjen përdorim si dezinfektues me fuqi të moderuar, efektiv kundër baktereve, sporeve, viruseve dhe majave. Këto aftësi dezinfektuese e bëjnë të dobishëm për parandalimin e infeksioneve që mund vijnë si rezultat i prerjeve të vogla, gërvishtjeve dhe djegie të lehta në sipërfaqe të ndryshme të lëkurës. — at A&A PHARMA.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.