0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Anestetik

Rezultati 1 - 2 nga 2

Orabloc 1:100.000 1x50 cartridges

20,00 €
Orabloc® është një anestetik lokal amide që përmban një vazokonstriktor të treguar për anestezi lokale, infiltrative ose përçuese në të dy procedurat dentare të thjeshta dhe komplekse.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.