0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filta-Guard Filter antibacterial

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Prodhuesi: Intersurgical
Filta-Guard
Filter antibacterial

Filta-Guard ™ me efikasitet të lartë është një filtër frymëmarrje dedikuar për përdorim në sistemet e frymëmarrjes në anestezi dhe kujdes intensiv, për mbrojtjen e pacientit, personelit të spitalit dhe pajisjeve nga kontaminimi i mundshëm mikrobial. Sfera Filta-Guard ™ është e vlefshme kundër kalimit të Hepatitit C dhe Mycobacterium tuberculosis, përveç mikroorganizmave standarde të provës.

 

Filtrat e frymëmarrjes Intersurgical ofrojnë një barrierë efektive kundër kalimit të viruseve të MERS CoV (Middle East Respiratory Syndrome-Corona viruses ) në sistemet e frymëmarrjes.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.