Omron E3 Intense (HV-F021-EW) Pain Reliever

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

78,00 €
Prodhuesi: Omron
OMRON E3 Intense
Lëvizshmëria dhe një mënyrë jetese aktive janë ndër elementët më të rëndësishëm për ndjenjën tonë të mirëqenies. Por dhimbja është një nga barrierat më të mëdha për të qëndruar aktiv; ajo mund të kufizojë me të vërtetë atë që mund të bëni. E3 e OMRON-it Ndihmon zbutjen e dhimbjes për lehtësimin e simptomave të dhimbjes.   Personalizoni trajtimin tuaj E3 Intense ka programe të paracaktuara për zona të dedikuara të trupit: shpatulla, mbrapa, nyje, krah, këmbë, shputa. Përveç kësaj mund të zgjidhni midis 3 mënyrave qetësuese të masazhit: rubinet, gatuani ose fshijini. Personalizoni trajtimin tuaj duke përshtatur nivelin e intensitetit të programit në një mjedis të rehatshëm

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.