0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Të tjera

MP28 Caullus remover BEURER

25,00 €
Beurer callus remover MP 28

MG 150 neck massager BEURER

75,00 €
Masazher i qafës Beurer MG 150

FM200 Achillomed tendon massager BEURER

180,00 €
Beurer achilles tendon massager FM 200 Achillomed® Ndihmoni për tendin tuaj të Akilit

MG 300 shiatsu massage seat cover BEURER

255,00 €
MG 300 shiatsu massage seat cover BEURER Relaksimi i plotë dhe pushimi

HA50 Hearing Amplifier BEURER

40,00 €
Beurer HA 50 amplifikator dëgjimi Vështirë dukshëm

IL 11 Infrared lamp BEURER

20,00 €
Llambë me rreze infra të kuqe Beurer IL 11 Drita infra të kuqe me thellësi penetruese

Il 21 Infrared lamp BEURER

30,00 €
Llambë me rreze infra të kuqe nga Beurer IL 21 Ngrohje qetësuese për të lehtësuar ftohjet dhe tensionin e muskujve

LE60 Dehumidifier BEURER

250,00 €
Patrues i lagështisë së ajrit Beurer LE 60 Për një mjedis më të mirë të brendshëm

LE30 Dehumidifier BEURER

200,00 €
Patruesi e ajrit nga Beurer LE 30
Faqja 1 nga 9
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.