Termometër - flex temp smart bulk OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

9,00 €
Prodhuesi: Omron
Tipi fleksibël siguron rehati maksimale për të gjitha llojet e matjeve - të përshtatshme për përdorim oral, rektal dhe axillary (sqetull)
Tipi i rrumbullakuar dhe elastik i mundëson pacientit të përdorë termometrin në mënyrë të sigurt dhe të qetë për të gjitha metodat e matjes I pastër dhe i papërshkueshëm nga uji; prodhuar nga plastike të qëndrueshme të butë Rezultate të sakta dhe të besueshme në vetëm 10 sekonda Çaktivizimi automatik ruan fuqinë e baterisë së furnizuar (të zëvendësuar) Funksioni i kujtesës tregon leximin e fundit të temperaturës Lehtë për t'u përdorur; modeli beeps për të treguar lexim të suksesshëm

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.