RINO shower micronised nasal shower PIC SOLUTION

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Prodhuesi: PicSolution
Rino shower - Një pajisje mikronizuese e hundës nga Pic, e cila ndihmon për të pastruar zgavrën tuaj të hundës dhe për të hydratuar mukozën tuaj.

Dushi Rino është një dush me mikronizim hundor. Kjo njësi është e përkryer për pastrimin e pasazheve nazale dhe nazofaringut. Dizajni itij është zhvilluar në mënyrë që terapia të jetë më e përshtatshme dhe efikase.  Falë esesë praktike të saj të dyfishtë, në mënyrë të barabartë përfitojnë të dy të rriturit dhe fëmijët nga Rino Shower.

RinoShower largon mukusin dhe kanarin nga zgavrat e sipërme të frymëmarrjes. Është e lehtë për t'u përdorur; vetëm plotësoni atë me solucionin e kripur dhe lidheni atë me një aerosol pistoni për të prodhuar nivelet e duhura të nebulizimit për rrugët e frymëmarrjes së sipërme. Dhe është veçanërisht e përshtatshme për fëmijët që ende nuk kanë mësuar të pastrojnë hundët e tyre.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.