Inhalator me aspirator DuoBaby NE-C301E OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

55,00 €
Prodhuesi: Omron
Duo Baby është një nebulizer i veçantë, 2 në 1 kompresor me një aspirator të integruar të hundës që mund të ndihmojë në trajtimin e kushteve më të zakonshme të frymëmarrjes tek foshnjat.
Aspiratori i hundës pastron lehtë hundën e foshnjës, duke zvogëluar mbingarkimin dhe duke e lejuar atë të marrë frymë lirshëm. Inhalatori mundëson dërgimin efikas të ilaçeve në rrugët e sipërme dhe të poshtëme të frymëmarrjes.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.