Inhalator A3 complete (NE-C300-E) OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

50,00 €
Prodhuesi: Omron
Inhalator A3 complete (NE-C300-E) OMRON
Gjenerata e ardhshme A3 Complete Nebuliser ofron zgjidhje të plotë inhalimi për një shumëllojshmëri të gjerë të pengesave të frymëmarrjes. Një pajisje e vetme mund t'ju ndihmojë të trajtoni infeksionet respiratore ose kushtet kronike të rrugëve të sipërme dhe të poshtme frymëmarrjes. Kjo varion nga infeksionet e zakonshme të ftohjes ose alergjitë ndaj astmës ose COPD. Që një ilaç i thithur të jetë më efektiv, duhet të arrijë pjesën e rrugëve të frymëmarrjes që duhet të trajtohen. Kjo arrihet duke e transformuar mjekimin në një aerosol me madhësi të ndryshme të grimcave. Grimca më të mëdha aerosoli do të depozitohen kryesisht në rrugët ajrore të sipërme, ndërsa grimcat më të vogla do të depozitohen në rrugët ajrore më të ulëta.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.