0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometer

Rezultati 1 - 9 nga 19

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Tensiometër Omron HEM-4500-Solar

55,00 €
Omron HEM 4500 - Solar.

Tensiometër Omron Mit Elite

75,00 €
Omron MIT Elite – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Printer IT-Line per I-Q132 dhe I-Q142

65,00 €
Printer IT-line për modelet i-Q 142, i-Q 132

Manzhetë HEM-RML31-E

20,00 €
Manzhete HEM-RML31-E - Omron

Manzhetë HEM-FL31-E

20,00 €
Omron Intelli Wrap Manzhetë për Intelli M6 / M3

Manzhetë HEM-RML31

20,00 €
Manzhetë Omron HEM-RML31 - 22 - 42 cm

Manzhetë Medium cuff CM2 - Omron

20,00 €
Omron Manzheta është një pajisje që përdoret me monitorët e tensionit të gjakut Omron.

Tensiometer London - Sphygmomanometer

20,00 €
Tensiometer London ngjyre e zeze - London Sphygmomanometer black GIMA
Faqja 1 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.