0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometër M6 Comfort - Omron

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

70,00 €
Prodhuesi: Omron
OMRON M6 Comfort vjen me teknologjinë Intelli Wrap Cuff, e cila mbështet 360 gradë saktësi, duke mundësuar rezultate të sakta në çdo pozicion rreth krahut të sipërm¹.
M6 Comfort zbulon mundësinë e fibrilacionit atrial, duke ua mundësuar monitorimin në shtëpi të gjendjes dhe duke iu ofruar rehati mendore. Ai gjithashtu merr 3 lexime të njëpasnjëshme në intervale 30 sekondash, më pas shfaq mesataren për t'ju dhënë një tregues real të presionit të gjakut në mëngjes dhe në mbrëmje me kalimin e kohës. Intelli Wrap Cuff Technology – rezultate të sakta në çdo pozicion rreth pjesës së sipërme të krahut AFib Indicator – zbulon mundësinë e fibrilacionit atrial, duke ua mundësuar monitorimin në shtëpi të gjendjes së tensionit Funksion me 3x matje  – The OMRON M7 Intelli IT bën 3 matje brenda 30 sekondave dhe pastaj shfaq mesataren nga keto 3 matje dhe shfaq mesataren e tyre, duke u siguruar matje të sakta  Funksionet e krahasimit - Mënyra e krahasimit jo vetëm që krahason rezultatet e mëngjesit dhe të mbrëmjes, por gjithashtu ju lejon të krahasoni leximet me matjet e mëparshme Treguesi i hipertensionit – Tregon nëse rezultati është mbi nivelin e rekomanduar Zbulimi i rrahjeve të parregullta të zemrës – OMRON M7 Intelli IT mund të zbulojë rrahje të parregullta të zemrës. Kapaciteti i memories – 2 përdorues x 100 memorizme

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.