0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometer

Rezultati 1 - 9 nga 22

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Tensiometër M3 Omron

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Tensiometër Omron M2 Basic

34,00 €
Omron M2 Basic - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër Omron M2

37,00 €
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër Mit Elite Plus

75,00 €
Matës i shtypjes së gjakut - Tensiometer Mit Elite Plus

Tensiometër M1 - Omron

30,00 €
Omron M1 Tensiometër

Tensiometër Omron HEM-4500-Solar

55,00 €
Omron HEM 4500 - Solar.

Tensiometër Omron M7 Intelli IT

75,00 €
Merrni të njëjtën saktësi si në zyrën e mjekut tuaj!

Tensiometër Omron M10

85,00 €
Omron M10-IT Monitor i Gjakut
Faqja 1 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.