0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

VITIS® antikaries Toothpaste 100ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Prodhuesi: Dentaid
Paste per pastrimin e dhembeve kunder kariesit

VITIS® antikaries është pastë e parë dhëmbësh antikaries për të mbrojtur dhe riparuar smaltin thellë poshtë, në sajë të nanogrimcave të saj hydroxyapatite, elemente natyrale i dhëmbëve, të cilat kombinohen dhe integrohen me smaltin e dhëmbëve. Formula e saj gjithashtu përfshin fluoride dhe xylitol për parandalimin maksimal të kariesit.

VITIS® antikaries, me nanogrimcat hydroxyapatite, fluoride dhe xylitol, është e vetmja pastë dhëmbësh me 3 mekanizma të veçantë të veprimit për parandalimin e prishjes së dhëmbëve dhe mbrojtjen nga erozioni dentar.

 

VITIS® antikaries:

 

-Përmban smaltin e dëmtuar, thellë poshtë.

 

Formon një shtresë mbrojtëse që është rezistente ndaj erozionit.

 

-Forcon dhe forcon smaltin

 

-Remineralizon smaltin

 

Pasta e dhëmbëve VITIS® antikaries nuk përmban gluten, dhe prandaj është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje celiac.

 

* Efikasiteti i provuar, Qendra Kërkimore e DENTAID, 2014.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.