0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

C1 Conical Connection Implant

Prodhuesi: Mis
C1 Implantiofron një dizajn diferencial të fijeve për të siguruar stabilitet në situata të ndryshme klinike, switching platformë dhe një lidhje konike.

Implanti përmban një lidhje unike konike me një indeks anti-rrotullues me katër pozicione, që mundëson mure të trasha në fund të qafës, duke rezultuar në një implant 3.3 mm që është ekuivalent mekanikisht me 3.75 implantet e brendshme të hekurit.

Sistemi i implantit C1 është një dizajn implant i avancuar që ofron një kombinim unik të kirurgjisë dhe përfitime restauruese, duke përfshirë një dizajn  diferencial për të siguruar stabilitet superior në situata të ndryshme klinike, platformë switching dhe një lidhje konike me një indeks anti-rrotullues. Çdo implant C1 vjen me një shpuese një-perdorimshe përfundimtare për të siguruar një procedurë të sigurt dhe më të saktë të shpimit.

 

Shiqo detajet:

PDF

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.