0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Implante

Rezultati 1 - 2 nga 2

C1 Conical Connection Implant

C1 Implantiofron një dizajn diferencial të fijeve për të siguruar stabilitet në situata të ndryshme klinike, switching platformë dhe një lidhje konike.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.