0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Zetaplus 900ml+Oranwash 140ml+indurent gel 60ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

28,00 €
Prodhuesi: Zhemack
Zetaplus 900ml + Oranwash 140ml + indurent gel 60ml
SISTEMI ZETAPLUS, është vlerësuar në mbarë botën për 25 vjet, ka ruajtur performancën e tij të lartë dhe besueshmërinë e vazhdueshme në mënyrë që të marrë rezultatet më të mira klinike të mundshme.Kontrast të qartë të ngjyrave për të zvogëluar rrezikun e gabimit, rrjedhimisht kursimin e kohës dhe materialin.Bilanci ideal midis kohës së punës dhe kohës së vendosjes. (Efekti Snap-set).Doza optimale e katalizatorit rrit kohën në dispozicion të punës dhe zvogëlon tkurrjenRritja e rrjedhshmërisë dhe qëndrueshmëria ekstreme dimensionale arrihen në sajë të SAS (Synthetic Amorphous Silicas) mbushëse sferoide me aktivitet të lartë. Përfitimet    Rrjedhshmëria e lartë fillestare    Ngjyra jeshile    Shije spearmint    Zvogëlimi i kufirit të gabimit    Reaktivitet i balancuar    Efekti i kondicionimit të rrjedhës   Redukton kompresimin e mukusit në fazën e futjes në zgavrën me gojëFortësi e shkëlqyer pas vendosjesNë teknikën me dy faza, vepron në mënyrë të përkryer si një tabaka specialeNë përzierjen e dyfishtë, ajo përshtatet me konsistencën e lëngut të viskozitetit të ulëtKohë e ndryshueshme e punës dhe vendosjes sipas sasisë së katalizatorit (xhel indurent)

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.