Është një pastë e hollë e mesme dhe rekomandohet për pastrim normal, lustrim dhe heqjen e pllakave. Pluhuri i mesëm është ideal për përdorim para lidhjes së përbërë, ngjitëseve dhe aplikacioneve të mbajtësve ortodontikë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.