Megafill MH Basic kit 8x4.5g, c-cid, c-bond

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

85,00 €
Prodhuesi: Megadenta
Megafill MH është një kompozit Microhybrid për restaurime në zonën e dhëmbëve anterior dhe posterior.

Konsistenca e vazhdueshme plastike dhe shumëllojshmëria e madhe e ngjyrave mundëson përdorim të shkëlqyeshëm të materialit dhe është i përshtatshëm për terapinë klasike të mbushjes dhe teknikën e shtresës në strukturat mbushëse. Megafill MH mund të jetë i lëmuar në një shkëlqim të lartë dhe ofron një restaurim shumë estetik. Mbushësit përmbajnë grimca të imta dentale të qelqit dhe okside silikoni shumë të shpërndara, të cilat trajtohen në mënyrë specifike dhe mbulojnë sipërfaqen me një shtresë hidrofobe.

Sipërfaqja e Megafill MH është rezistente dhe e mbrojtur nga depozitat e mbetjeve dhe njollat. Megafill MH është X-ray-i errët dhe ka një efekt fluoreshent si struktura e dhëmbit natyror.


Struktura homogjene dhe mbushësit e përzgjedhur garantojnë efektin e kameleonit dhe opalescencën natyrore.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.