0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

LumiBrite® Chairside Whitening System

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

55,00 €
(1) Syringe of 35% hydrogen peroxide whitening treatment (1) Syringe of Desensitizing Gel (1) Syringe of Paint-On Dental Dam (1) Jar of Lip Moisturizer (1) Mini-Brush Applicator (1) 19g Syringe Tip (1) Lip Expander (3) Dappen Dishes
Sistemi i zbardhjes  Lumibrite® është ideal për zbardhjen e shpejtë, të butë dhe efektiv të dhëmbëve në ordinancë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.