Lidonostrum Bomba-Spray 10% Lidocaine

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: Sidefarma
Lidokain Spray 10% 80g

Forma farmaceutike: Spray subcutan, solucion për përdorim në membranat e mukozës. Barnat paraqiten si një solucion në shishe qelqi prej 50 g dhe 80 g me një aplikues (pajisje matëse)

 

Lidonostrum Bomba - Spray 10% është një ilaç që përdoret për:

- procedurat e hundës;

- procedurat gojore dhe dentare;

- procedurat e oropharyngeal;

- procedurat e traktit respirator;

- procedura në laring, trake dhe bronke;

- procedurat në obstetrikë dhe gjinekologji.

 

Çfarë duhet të dini përpara se të përdorni Lidonostrum Bomba - Spray 10%

Mos përdorni Lidonostrum Bomba - Spray 10%:

- nëse keni hipersensitivitet ndaj lidokainës ose ndonjë anestezioni tjetër lokal të llojit të amidës ose ndonjë përbërës tjetër të këtij solucioni.

 

Shmangni kontaktin e Lidonostrum Bomba - Spray 10% me sytë.

 

Kini kujdes të veçantë me Lidonostrum Bomba - Spray 10%

Bisedoni me mjekun tuaj për ndonjë problem shëndetësor që keni, keni pasur tashmë dhe gjithashtu rreth alergjive tuaja.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.