0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Gradia Direct Syringe Intro Kit

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Nuk ka stok

230,00 €
Prodhuesi: GC
Materiali kompozit me një larmi të ngjyrave dhe efekteve. Efekti kameleon e bën të lehtë dhe të shpejtë për të punuar edhe duke përdorur një teknikë me ngjyra të vetme. Përputhje e përsosur, kohë e gjatë e modelimit dhe insaziabilitetit janë karakteristikat kryesore të përbërësit
INDIKACIONET E REKOMANDUARA   A. GRADIA DIRECT ANTERIOR    Restaurimi i drejtpërdrejtë për klasat III, IV, V .  Restaurim i drejtpërdrejtë për defekte në formë pykë dhe kavitete sipërfaqësore rrënjore.  Restaurim i drejtpërdrejtë për veneers dhe mbylljen diastemë. B. RADIA DIRECT POSTERIOR (radiopaque)    Restaurim i drejtpërdrejtë për kavitetet e klasës I dhe II     INSTRUKCIONET   7 shiringa (1 NGA secila në 7 hije) (2.7mL për shiringë)   (6 hije anësore: A2, A3, A3.5, AO3, CV, CT)   (1 hije pasme: P-A2)

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.