0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Essentia Starter Kit Syringe EEP

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

220,00 €
Prodhuesi: GC
Zhvilluar nga GC së bashku me një grup të klinikanëve, ESSENTIA bazohet në përvojën e hijëzimit të ekspertëve të estetikës.

Avantazhet

Essentia shpërbëhet nga konventat me një sistem hije unike. Koncepti i ri i hijes, i guximshëm dhe i drejtpërdrejtë: shtatë hije për të zgjidhur të gjitha rastet klinike! Sistemi intuitiv i cili do të thjeshtojë punën e përditshme të klinicistëve.

Inventari i reduktuar: vetëm 7 shiringa, të gjitha hijet do të jenë të përdorshme. Essentia thjeshton përzgjedhjen e hijes me 6 opsione kryesore të restaurimit. 4 opsionet e mëparshme bazuar në moshën e pacientit: Bleach / junior Young, Adult & Senior. Poshtme: teknikë e thjeshtë e duo-layering, ose një mono-hije të thjeshtë duke përdorur universal.

Essentia përmban trajtimin optimal dhe vetitë optike në të gjitha situatat. Dentyins janë bërë të buta për një skulpturë të lehtë, dhe shfaqin një përshtatje të shkëlqyer të hijes. Enamelët janë pak më kompakte dhe garantojnë shkëlqim të shkëlqyeshëm.

Hije universale është e paketueshme për një aplikim të lehtë në zonën e pasme. Mbulesa maskuese është injektuese dhe shumë e errët perfekte për dëmtimet e thella të zbehta.

Essentia thjeshton procedurën e lustrimit. Sipërfaqja e përsosur në disa hapa në sajë të një formulimi të sapolindur të enamelit.

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.